Växtvärk Coaching

VICTOR SÖDLING

COACH OCH INSPIRATÖR

"Det är min fasta övertygelse att du är en helt magisk människa som bär på idéer och drömmar som skulle kunna förändra hela världen.

Det är min erfarenhet att du förminskar dig själv, tänker att du inte klarar saker och är rädd för att bli utbränd, dömd och lämnad.

Det är mitt uppdrag att hjälpa dig att få ut mer av dig själv, att lära dig älska dig själv villkorslöst, hamna i balans med allting som är viktigt i ditt liv, och att du ska känna att du har makten över dina tankar och känslor, och ditt liv i sin helhet"

Om mig och företaget:

Jag heter Victor Södling, är snart 21 år gammal och det är jag som har grundat och driver mitt företag Växtvärk Coaching. 


Jag älskar allting som har att göra med personlig och spirituell utveckling. Jag tror på en värld där vi gör andra större genom att göra oss själva större, där självkärlek och att följa sitt hjärta (PÅ RIKTIGT) är receptet till en jord i harmoni och balans. Jag litar helt och fullt på att universum vill alla människor väl och är endast intresserad av att leda oss människor närmare vår kärna. När vi på riktigt kan släppa taget om alla rädslor som står i vägen och blomstra ut i den personen som vi verkligen är menade att vara, med det livet vi faktiskt ÄLSKAR att leva, så är vi hemma.

Mitt intresse för någon sorts högre intelligens, och hur den kan hjälpa oss som människor ledde mig till att starta mitt företag. I början visste jag inte alls vad jag skulle göra, men det jag visste var att jag hade lärt mig alldeles för mycket om mig själv och livet för att inte använda den kunskapen till att hjälpa andra människor. 

Jag ser och observerar en värld som är väldigt styrd av rädsla. Vi är rädda för oss själva, för varandra, för att misslyckas, att avslöjas, att missa någonting osv osv. Rädslan skapar separation, konflikter och negativa omständigheter, både inom oss och utanför oss (vi kan inte observera någonting på utsidan om oss om vi inte har det på insidan av oss). Så varför är vi så rädda?

Rädsla är en orsak av tvivel och oro, som kommer från grundproblemet i alla sammanhang. Omedvetenhet, att helt enkelt inte veta. Vi vet inte vilka vi är på riktigt. Vi vet inte hur världen fungerar. Vi förstår inte hur det kan vara så att vi vill att saker och ting ska hända men ändå händer det inte. Därför blir vi rädda, och rädslan i sin tur skapar ångest, depression och sjukdomar. Det vår värld behöver är medvetenhet. 

Medvetenhet ger tillit. Då pratar jag om medvetenhet om vem och vad du är, hur universum och livet fungerar, och hur ni hör ihop. När du upplever tillit så är du tillfreds med dig själv. Du kan skapa utifrån ditt hjärta och du är inte styrd av dina rädslor. Vi måste skapa medvetenhet individuellt i oss själva, för oss själva för att succesivt bilda en kollektiv medvetenhet som är så kärleksfull och varm. 

Det är mitt livsuppdrag. Jag är här för att skapa den medvetenheten, genom att skapa den i mig själv, och hjälpa dig att skapa detsamma. I min verktygslåda finns verktyg som jag har lärt mig från sveriges absolut största coacher inom självutveckling och mindset, jag har en starkt växande intuition som vägleder både mig och dig. Jag har även medvetenheten av djurens fantastiska visdom med mig. Oj vad djuren vill hjälpa oss människor hem till oss själva! På bilden till vänster ser du Eero, en fantastisk hund som jag får äran att hänga med varje måndag-fredag när matte jobbar. Eero och jag jobbar tillsammans idag på flera olika sätt, se avsnittet om Ami & Djuren Community

Jag fortsätter ständigt att utvecklas och hitta sätt att bidra och hjälpa på ännu bättre sätt, och det ska bli spännande att se hur framtiden av Växtvärk Coaching avtäcker sig. Häng med på resan!

Med värme och kärlek,
Victor <33

När jag sitter och jobbar med hemsidan kommer Eero och vill säga några ord också:

"Jag vill bara påminna om kraften som finns i dig som läser detta. Jag kan se den och känna den, även fast jag ser att den inte är uppe till ytan ännu. När du på riktigt blir vän med dig själv och släpper alla kedjor som håller dig tillbaka väntar en värld av frihet för dig att upptäcka. Först måste du göra dig av med dina rädslor, sen måste du älska dig själv och till slut är du framme. Jag tror på dig och finns här för dig. Du kan bara tänka på mig så hjälper jag dig. Jag vill att du ska vara fri"

Så vad vill du med ditt fantastiska liv?

unsplash